Voor je zwangerschap had je waarschijnlijk een mooi figuur. Misschien was je toen niet altijd tevreden, maar nu naar je bevalling is je oude figuur niet meer terug te vinden.

Een zwangerschap en bevalling laten hun sporen na. Wat gebeurt er precies in je lichaam en hoe krijg je zo snel mogelijk je oude figuur weer terug?

Gevolgen voor je lichaam

Het op de wereld zetten van nieuw leven brengt vaak vreugde met zich mee. Tegelijkertijd hebben een zwangerschap en bevalling ook grote gevolgen voor je lichaam. In de weken die direct volgen op de bevalling gebeurt er een hele hoop in je lijf. Er is onder andere bloedverlies, stuwing in de borsten, hormonen spelen overuren en je baarmoeder krimpt weer tot de oude staat. Vaak gepaard met (pijnlijke) naweeën.

Het nieuwe normaal

Als je door de eerste herstelperiode heen bent en borstvoeding hebt afgebouwd zal je merken dat de oude jij langzaam weer terugkomt. Hormonen stabiliseren zich, je slaapt (hopelijk) weer iets meer en raakt gewend aan het nieuwe ritme van het leven met een baby. Kortom: het stof dwarrelt neer en het grootste gedeelte van je lijf en hormonen keren back to normal. Wat meestal niet helemaal terugkeert naar de oude situatie is de staat van je huid.

De huid na een zwangerschap

Tijdens een zwangerschap maakt je lichaam eigenlijk een abnormaal snelle groeifase door. Door de groei van je baby raakt de huid van je buik verslapt. Ook kan er door al die hormoonschommelingen meer cellulite zijn ontstaan op je benen en billen. Even voor de duidelijkheid: dit is niet abnormaal. Sterker nog, een groot gedeelte van alle vrouwen die ooit zwanger zijn geweest hebben hiermee te maken.

Na zwangerschap weer een mooi figuur?

Heb jij ook last van een verslapte huid na de bevalling? Ben je geschrokken van die putjes in je benen en helpen sporten of diëten niet om die strakkere huid weer terug te krijgen? LPG endermologie® helpt jou je oude figuur en strakke huid op een natuurlijke manier terug te krijgen en met langdurig resultaat. Zodat jij weer lekker in je vel zit en stralend met je kindje door het leven gaat.

Wil jij zo snel mogelijk je oude figuur weer terug en ben je op zoek naar een effectieve en natuurlijke behandeling om je hierbij te helpen? Een behandeling met langdurig resultaat zonder verhitting, bevriezen of snijden? Wil je jouw lichaamseigen cellen weer in gezonde conditie krijgen en aan het werk zetten? Klik dan hier voor meer informatie.

Na zwangerschap weer een mooi figuur met een natuurlijke oplossing.

Endermologie® helpt jou je figuur van voor de zwangerschap terug te krijgen op een natuurlijke pijnvrije manier.

De speciale behandelkop zorgt ervoor dat de natuurlijke vetverbranding wordt gestimuleerd. Dit zorgt voor een natuurlijke vermindering van vetcellen (zelfs vet wat resistent is tegen sporten en diëten). Weefsels worden soepel en een gezonde circulatie wordt gereactiveerd.

Gelijktijdig wordt op aangename wijze cellulite gladgestreken en wordt huidverslapping die is ontstaan door de groei van de baby weer verstevigd. Dit komt doordat de natuurlijke aanmaak van endogeen collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Een complete behandeling om het silhouet opnieuw vorm te geven.

Om voordeel te halen uit de behandeling adviseren wij twee stabiele cycli nadat uw menstruatie is teruggekeerd en de eventuele borstvoeding is afgebouwd.

Leuk om te weten

LPG endermologie® is wereldwijd marktleider in deze natuurlijke mechanische huid stimulatie techniek. Er worden dagelijks meer dan 300.000 mensen behandeld.

Ook heeft de werkwijze van LPG veel meer voordelen dan alleen esthetisch. Je lichaam bestaat in zijn geheel uit miljarden cellen die allemaal met elkaar verbonden zijn. De LPG behandelingen werken dieper door en activeert de lichaamseigen cellen zichzelf te helen en weer in gezonde conditie te krijgen.

Zonder schade aan te brengen wordt het beste uit de cel naar boven gehaald zodat er met respect voor het lichaam aan verbetering wordt gewerkt.