Bij Huid- en voetzorg De Tijd zijn er 2 reguliere pedicures en zijn er 2 medisch pedicures aanwezig. Marianne, Kelly, Louise en Gertrud staan graag voor u klaar om uw pijnlijke voeten te verbeteren. Veel mensen hebben last van hun voeten. Zowel mannen als vrouwen, en ook op allerlei leeftijden. We komen allerlei aandoeningen tegen als (Medisch) pedicure, dus u hoeft zich niet te schamen. Er zijn goede samenwerkingen met een Podotherapeuten indien u in aanmerking komt voor vergoeding door uw verzekering. Als u komt voor uw afspraak stel ik het op prijs dat u thuis de voeten heeft gewassen en ontdaan heeft van eventuele nagellak.

Behandeling Omschrijving Prijs
Pedicure *** Een complete pedicurebehandeling: nagels knippen en verzorgen, verwijderen van eelt en likdoorns en ingroeiende nagels en aanbrengen van crème. €42,50
Pedicure **** Complete pedicurebehandeling zoals 3*, aangevuld met een voetscrub en voetmassage. €55,00
Pedicure ***** Complete pedicurebehandeling zoals 3*, aangevuld met een voetbad, voetscrub en voetmassage. €64,50
Pedicure met medische noodzaak €43,50
Orthese Vanaf €25,00
Nagelbeugel Extra op de behandeling €25,00
Pedicure met gellak €75,00
Alleen gellak €37,50
Test voor schimmelnagels €42,50
Laserbehandeling 1 nagel €40,00
Laserbehandeling extra nagel €10,00
Laserbehandeling alle nagels €125,00

Marianne en Kelly zijn gediplomeerd Medisch Pedicure. Wij hebben samenwerkingscontracten met podotherapeut Westland Mike Barensen, RondOm, Boonacker en Wenders. Wilt u weten of uw verzekering de behandeling vergoed in verband met Diabetes, risicicovoet of Reuma, check dan deze Zorgwijzer.

Wanneer u bij ons komt op verwijzing van de podotherapeut vragen wij een eigen bijdrage om u dezelfde zorg te kunnen bieden die wij gewend zijn om te geven.

Review pedicurebehandeling: