Prijs: €165,- | In kuur van 3 behandelingen: 450,00

Verbeter je huidconditie met microneedling (SkinPen)

Heb je last van acnelittekens, chirurgische littekens, striae, een doffe huid, grove huidstructuur, rimpels en lijntjes, pigmentvlekken, melasma of een verslapte huid? Dan is microneedling met de SkinPen wellicht de oplossing voor jou! Deze geavanceerde behandeling zorgt voor een algehele verbetering van de huidconditie, ongeacht je huidtype.

Wat is Microneedling?

Microneedling is een innovatieve cosmetische procedure waarbij kleine microkanaaltjes in de huid worden gemaakt doormiddel van steriele naaldjes die vibrerend op de huid terechtkomen. Microneedling activeert het natuurlijke herstelproces van de huid, waardoor collageen (type 3) en elastine worden aangemaakt. Micorneedling stimuleert de keratinocycten om groeifactoren vrij te laten komen. Door de verhoogde absorptie van voedingsstoffen naar de cellen toe (d.m.v. de kanaaltjes) optimaliseer je de celfunctie. Hierdoor ontstaat de gewenste huidverbetering. Door verwonding van de Keratinocyten komt de Epidermal Growth Factor (EGF) vrij en neemt de celdeling toe, dit leidt tot een verhoogde collageen productie. Collageen is essentieel voor de volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine voor de veerkracht zorgt. Het resultaat van de behandeling is een stevigere, vollere huid met een egalere, frissere en stralendere teint zonder (onderhuidse) littekens.

De voordelen van SkinPen

Geschikt voor alle huidtypen, van lichte tot de donkere huid

  • Geen langdurige hersteltijd
  • Behandelingen kunnen het hele jaar door
  • FDA-goedkeuring
  • Medische CE

De verwachten resultaten: Het optimale resultaat van de behandeling wordt pas zichtbaar na enkele weken / maanden. Het proces in de huid heeft zijn tijd nodig. Het volgen van een kuur is aan te bevelen. Hoe meer de huid is beschadigd des te moeilijker is het om het gewenste resultaat te behalen. Wanneer er na 3-4 behandelingen nog geen resultaat zichtbaar is, stop dan gedurende 6 maanden met behandelen.

Productadvies:

Na iedere behandeling krijgt u een basis naverzorgingspakketje mee voor 1 week. Het is noodzakelijk om hiernaast een juiste huidverzorgingsritueel toe te passen en dagelijkse een fysische zonnebrandcrème met minimaal factor 30.

Aandachtspunten voor cliënt!

De eerste 24 uur gebruikt u uitsluitend de bijgeleverde gel. Een microneedling behandeling kan de huid laten schilferen, dit verdwijnt binnen enkele dagen. Dit is een positief effect omdat er versneld nieuwe huidcellen worden aangemaakt in de huid.! Na de behandeling kan het voorkomen dat de huid enigszins roder kleurt en/of rode puntjes in de huid ontstaan. Dit is een normaal verschijnsel en verdwijnt veelal binnen enkele dagen na de behandeling.! In zeldzame gevallen kan er hyper of hypo pigmentatie, korstvorming of blaasjes optreden. Dit is meestal een tijdelijk effect en verdwijnt op den duur.! Niet krabben aan de behandelde huid.! Het behandelde gebied niet harsen of epileren tijdens de behandelkuur.! Voorkom heet douchen, sauna, zwemmen en baden gedurende de eerste 24 uur na de behandeling! Het behandelde gebied camoufleren met minerale make-up is geen probleem Het optimale resultaat van de behandeling wordt pas zichtbaar na enkele weken / maanden. Het proces in de huid heeft zijn tijd nodig. Het volgen van een kuur is aan te bevelen.