Definitief ontharen door middel van LASER of IPL

Vreselijk he? Heeft u een hekel aan scheren, waxen of epileren? Laat dan uw haren laseren met de Duetto MT EVO laser. Laserontharing bespaart u dagelijks een hoop tijd en ergernis, en geeft een mooie, gladde huid.

Voordelen van ontharen met Duetto MT EVO

 • Effectief voor alle Fitzpatrick huidtypes (1 t/m 6)
 • Directe koeling op de huid tijdens het laseren
 • Perfect voor elke lichaamsdeel
 • Haren mogen voor de behandeling geschoren worden

Hoe werkt de Duetto MT EVO

De Duetto MT EVO maakt gebruik van twee type lasers, de Alexandrite van 755 nanometer en de Nd:YAG van 1064 nanometer. Met zijn 3.7kVa vermogen is deze laser één van de krachtigste lasers ter wereld. Hierdoor is deze laser geschikt om alle Fitzpatrick huidtypes (1 t/m 6) te behandelen. Tevens beschikt de Duetto MT EVO over een koelsysteem dat verwerkt zit in de behandelkop, hiermee wordt tijdens het behandelen de huid direct gekoeld om de verhitting in de huid te beperken en de behandeling aangenamer te maken. Door de koeling van de opperhuid wordt de kans op verbranding geminimaliseerd. Om effectief te kunnen behandelen is het voor deze laser van belang dat de haartjes zichtbaar zijn tot ⅔ mm op de huid. Op deze manier kan de reactie van de haren op de laser goed worden gemonitord zodat de meest optimale behandeling kan worden uitgevoerd.

Daarnaast heeft Duetto MT laser verschillende spotsizes om te gebruiken. Doordat er met verschillende spotsizes gewerkt kan worden zal de behandeling nauwkeurig en effectief zijn en kan er snel gewerkt worden.

Tijdens- en na de behandeling

Laserontharing met de Duetto MT EVO is niet pijnloos, maar door de koeling zal de behandeling minder pijnlijk worden ervaren. Het gevoel is te vergelijken met een elastiekje die tegen de huid aanschiet of een speldenprikje. Tijdens de behandeling komt er veel warmte in de huid wat ook kan zorgen dat de huid warm aanvoelt. Na de behandeling kan de huid gekoeld worden met een coldpack om verlichting te geven. Het is belangrijk om voor de intake de haartjes te laten staan, zodat de huidtherapeut weet met welke haren zij te maken heeft. Op basis hiervan kunnen de juiste instellingen worden bepaald zodat de behandeling direct effectief is. Daarnaast geldt: gedurende de behandelkuur de huid goed beschermen met minstens SPF30. Herhaal dit om de twee uur gedurende de dag.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Afhankelijk van het gebied en van de haardikte en huidskleur gaan wij uit van:

 • Onderbenen / oksels / Bikinilijn (dik en donker haar) :
 • 6 sessies met Alexandrite
 • 6 tot 8 sessies met Nd:YAG
 • Andere gebieden (bovenlip, armen, bovenbenen) (normaal haar):
 • 8 tot 10 sessies met Alexandrite
 • 10 tot 12 sessies met Nd:Yag
 • Hormoon afhankelijke gebieden (vrouwen gezicht, mannen nek en schouders):
 • 6 tot 8 sessies verdeelt in het 1e jaar en dan 2 tot 4 sessies volgende jaren.

Door de aansturing van hormonen zal totale haarverwijdering niet altijd mogelijk zijn. Haarreductie is dan het maximale resultaat.

Behandeling Prijs
Bovenlip € 35,00
Kin € 40,00
Bovenlip en kin € 65,00
Oksels € 75,00
Bikinilijn € 75,00
Schaamstreek € 100,00
Schaamstreek incl. bilnaad € 125,00
Onderbenen t/m knie € 150,00
Gehele benen € 275,00
Met voetrug en tenen € 50,00
Rug € 175,00
Rug met schouders € 200,00
Rug, schouders, stuk bovenarm € 250,00
Borst € 100,00
Borst en buik € 175,00