Alleen de beste merken, met hoogwaardige werkstoffen komen bij ons in de praktijk. Hierbij let ik met name op de vriendelijkheid en werking van de werkstoffen. Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen adviseren, heb ik gekozen voor de volgende merken:

We werken met:
Babor:

Babor, een pionier in professionele huidverzorging, combineert Duitse precisie met wetenschappelijke innovatie om hoogwaardige, effectieve producten te leveren. Toegewijd aan duurzaamheid, benadrukt Babor de belangrijkheid van milieuvriendelijke productie en verpakking. Hun uitgebreide assortiment, van anti-aging tot hydratatie, is gepersonaliseerd voor diverse huidbehoeften, waarbij elk product luxe en welzijn uitstraalt. Exclusieve spa- en salonbehandelingen versterken de ervaring met direct zichtbare resultaten. Kies voor Babor en ervaar de synergie van luxe, efficiëntie en duurzaamheid in uw huidverzorgingsroutine.

Dermasence:

Dermasence is een dermatologisch merk dat wetenschap en huidverzorging combineert om effectieve oplossingen te bieden voor uiteenlopende huidproblemen. Met een focus op gevoelige en probleemhuid, ontwikkelt Dermasence producten die zowel verzorgen als beschermen, terwijl ze irritatie minimaliseren. Hun assortiment, variërend van dagelijkse huidverzorging tot gespecialiseerde behandelingen, is ontworpen met hoogwaardige ingrediënten en strikte kwaliteitsnormen. Dermasence benadrukt de balans tussen natuur en wetenschap, met formules die effectiviteit met zachtheid combineren, geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypen. Kies Dermasence voor een gezonde, stralende huid, ondersteund door dermatologische expertise.

Lycogel

Lycogel combineert ademende camouflage met huidverzorgende voordelen, ontworpen voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige of herstellende huid na esthetische procedures. De unieke formule ondersteunt huidherstel en vermindert ontstekingen, terwijl het een onberispelijke dekking biedt. Met Lycogel krijgt de huid de kans om te ademen, te herstellen en te stralen, terwijl oneffenheden vakkundig worden gecamoufleerd. Perfect voor dagelijks gebruik, Lycogel verbetert niet alleen het uiterlijk van de huid, maar draagt ook bij aan een gezondere huidconditie. Kies voor Lycogel voor een stralende teint en de voordelen van geavanceerde huidverzorging in één.

Heliocare

Heliocare staat voor geavanceerde zonbescherming, gecombineerd met huidverzorgende eigenschappen. Hun innovatieve formules bevatten Fernblock®-technologie, een natuurlijk extract met krachtige antioxidatieve en herstellende functies die de huid beschermen tegen alle schadelijke UV-stralen en vrije radicalen. Geschikt voor elk huidtype, inclusief de meest gevoelige, biedt Heliocare een breed spectrum aan bescherming tegen UVA en UVB, infraroodlicht en blauwlicht, terwijl het ook helpt bij het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van zichtbare tekenen van huidveroudering. Met Heliocare kun je genieten van de zon, terwijl je huid gezond, beschermd en stralend blijft.

Lira

Lira Clinical biedt een geavanceerde lijn van chemische peelings zoals Salicylzuur, Jessner Solutions, Pumpkin, Retinol, TCA en veel meer. Hun peelings, verrijkt met een unieke blend van actieve ingrediënten, antioxidanten, en plantenstamcellen, zijn ontworpen om diverse huidproblemen effectief aan te pakken, zoals veroudering, hyperpigmentatie, en acne. Lira’s aanpak is gericht op het herstellen, verhelderen en verjongen van de huid, terwijl tegelijkertijd de gezondheid van de huid op de lange termijn wordt bevorderd. Lira mag alleen door huidtherapeuten worden gebruikt.