Huidverjonging door Bindweefselmassage, hoe werkt dat? Bindweefselmassage activeert de doorbloeding in de huid en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat is dat de huid zich op een natuurlijke wijze verstevigt. De bindweefselmassage is vaak ondersteunend bij een behandelplan voor huidverbetering maar kan ook los worden ondergaan. Wij bieden de bindweefselmassage graag in kuur aan om een optimaal resultaat te kunnen halen.

  • De bindweefselmassage zorgt voor een goede doorbloeding in de huid waardoor de afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Een soort Detox programma voor de huid dus. Het mooiste is dat dan voedingsstoffen weer sneller en beter worden opgenomen.
  • Huidverjonging door Bindweefselmassage. In 1 behandeling kunnen we helaas niet de tijd 10 jaar terug brengen. Maar door de intensieve massagetechnieken worden de fibroblasten gestimuleerd om jong collageen en elastine aan te maken. Hierdoor ontstaat een liftend, verstevigend en huidverjongend effect.
  • Bindweefselmassage zorgt voor meer ontspanning. De eerste paar behandelingen zijn vaak wat pijnlijker door de verklevingen in de huid. Maar naar mate je meer massages heb ondergaan, lossen de verklevingen op en is de behandeling minder pijnlijk en zelfs ontspannend.

Bent u benieuwd of de bindweefselmassage ook voor u geschikt is? Wij verwelkomen u graag voor een intake gesprek waarbij we uw wensen graag horen. We bespreken vrijblijvend uw mogelijkheden om huidverjonging door bindweefselmassage te krijgen.