Skip to content

Schoonheidsspecialist Monster

Laat je verwennen door onze schoonheidsspecialist in Monster

Vind jij het ook zo moeilijk om een goede, betrouwbare en vooral betaalbare schoonheidsspecialist in Monster te vinden? Het verzorgen van je huid met de juiste producten is belangrijk, maar daarnaast is het ook heerlijk om jezelf af en toe even te verwennen. Bij Huid- en voetzorg De Tijd kunnen wij je deze tijd voor jezelf geven! Doordat ons team uit maar liefst 4 schoonheidsspecialisten bestaat zorgen wij ervoor dat onze klanten de juiste persoonlijke aandacht krijgen die zij verdienen. Daarnaast hebben wij al meer dan 20 jaar kennis en ervaring op het gebied van beauty. Je kunt bij ons altijd hoge kwaliteit verwachten tegen een scherp tarief. Benieuwd naar onze schoonheidsspecialist in Monster? Neem een kijkje op onze website voor meer informatie!

De behandelingen van onze schoonheidsspecialist in Monster

Als schoonheidsspecialist in Monster kunnen wij jou voorzien van veel verschillende behandelingen. Denk aan diverse gezichtsbehandelingen voor huidverbetering, zoals de skin pen en micropeeling. Ook behandelingen voor huidverjonging voeren wij uit. Om totaal tot rust te komen kun je zelfs voor een heerlijke lichaamsmassage kiezen. De producten die gebruikt worden in de salon tijdens de behandelingen zijn van Babor, een merk met goede kwaliteit producten voor elk huidtype.

 

Naast je gezicht hebben ook je voeten soms het juiste ontspanmoment nodig. Wij verwennen je voeten graag met onze heerlijke pedicure in Monster! Mensen die rondlopen met pijnlijke klachten bieden wij bovendien een speciale medische pedicure aan, waarin we bijvoorbeeld ingegroeide nagels behandelen. Onze schoonheidsspecialist in Monster werkt samen met een podotherapeut, zeker voor de behandeling tijdens een medische pedicure.

Schoonheidsspecialist Monster

Overige behandelingen in onze salon

Toch op zoek naar andere behandelingen voor de huid of het lichaam? Wij bieden ook behandelingen aan zoals elektrisch ontharen, het verminderen van rode aders en pigmentvlekken en werken met fruitzuur om de huid te verjongen. Naast ons ruime aanbod aan behandelingen voor de huid kunnen wij je ook voorzien van permanente make up in Den Haag. Je kunt ons bijvoorbeeld volledig toevertrouwen met een permanente eyeliner, wenkbrauwen en lippen.

Worden wij jouw nieuwe schoonheidsspecialist in Monster?

Geen behandeling is voor onze schoonheidsspecialist in Monster te gek en wij staan altijd voor onze klanten klaar! Wij vinden het leuk om klanten uit heel Westland, Hoek van Holland en delen van Den Haag terug te zien in onze salon. Iedereen is bij ons van harte welkom. Hopelijk zien we jou ook snel in onze salon! Voor welke behandeling kom jij langs bij onze schoonheidsspecialist in Monster?

Bezoek ook onze BABOR webshop!