Skip to content

Huid- en voetzorg De Tijd

Huid- en voetzorg De Tijd

Huid- en voetzorg De Tijd

Huid- en voetzorg De Tijd is het adres in Monster waar u terecht kunt voor verschillende  diversiteit aan behandelingen. U kunt dan denken aan huidverbetering en huidverzorging maar ook voor (medische) pedicure,  permanente make-up en definitief ontharen.

De eigenaresse van Huid- en voetzorg De Tijd biedt al negentien jaar aan diverse doelgroepen complete behandelingen aan voor huid- en voetverzorging en werkt op een moderne en duurzame wijze.

We werken met de producten van Babor.  Babor is gekozen op hun hoge concentratie van werkzame stoffen zodat u het verschil kunt ervaren. Al onze apparaten zijn evidence based gekozen en voldoen aan de Medische CE markering en zijn FDA getoetst.

Afgelopen jaren hebben we een grote naamsbekendheid in het Westland opgebouwd met huidverbeterende behandelingen,  zoals bindweefselmassage, microdermabrasie, microneedling, definitief ontharing, fruitzuurbehandelingen, permanente make-up,  cupping massage en acne behandelingen. Ook kan men er naast duo-behandelingen en massages ook terecht voor de trendbehandelingen zoals verzorgde wenkbrauwen of sugarwax. De medische pedicure, die er speciaal voor mensen met reuma en diabetes is, werkt samen met zorgverzekeraars.

Huid- en voetzorg De Tijd  staat garant voor goede vakkennis en strenge hygiëne. Wij houden ons aan de omschreven hygiënecode. Tevens zal de vertrouwde persoonlijke aandacht naar de klant te allen tijden centraal staan.

Huid- en voetzorg De Tijd, voorheen HYBS!

Wij gaan met de Tijd mee, zodat wij de tijd voor u kunnen terug draaien. 

We werken met

provoet-logo-new-300x134
anbos-logo-new-300x134
Babor-Logo-640px-300x134
D. van der Berg
Lees verder
Een prachtige aanwinst voor Monster.
Ingrid H.
Lees verder
Zo blij, een ” echte” yoga studio in Monster. Heb alle vormen en temperaturen uitgeprobeerd en allemaal zijn ze top! Wil je relaxed, ga voor Hatha. Hou je van uitdaging ga voor Vinyasa of de Hot yoga les zaterdagochtend. Je komt er sowieso relaxter uit. Fijne body en mind lessen.
Astrid K.
Lees verder
Vorige week donderdag heb ik voor het eerst een yoga les bij jullie gevolgd. Ik was positief verrast. Ik was erg ontspannen na de les. En dit was zo’n andere les, dan die ik bij de sportschool had gevolgd. Daarnaast hebben jullie een erg mooie studio. Fijn dat de materialen er al liggen en vriendelijke en professionele mensen die er werken.
Previous
Next