Skip to content

Permanente make up Den Haag

De mooiste permanente make up in Den haag en Westland

Overweeg jij al een langere tijd om afscheid te nemen van het dagelijks opdoen van eyeliner, het tekenen van je wenkbrauwen of het bijwerken van je lipliner? Tegenwoordig kan je dit gemakkelijk vervangen door bij ons permanente make up in Den Haag te laten aanbrengen. Bij Huid- en voetzorg De Tijd zijn we daar namelijk in gespecialiseerd! Zo hoef jij ’s morgens minder lang voor de spiegel te staan en ben je tevens tijdens het zwemmen of in de regen verzekerd van een stralende look.

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van beauty, staat ons team van vier professionals graag voor je klaar. Wij vinden het belangrijk dat we hoge kwaliteit leveren aan al onze klanten, en dat tegen een betaalbare prijs. Ons gezellige, vriendelijke en vooral professionele team helpt je graag met de beste behandelmethodes en adviezen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op de website of neem contact met ons op.

Wat Huid- en voetzorg De Tijd voor jou kan betekenen

Een ding is zeker, op het gebied van permanente make up in Den haag en Westland ben je bij ons aan het juist adres. Naast deze beautybehandelingen kan je bij ons tevens terecht voor andere behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een lichaamsmassage, maar ook aan diverse gezichtsbehandelingen. Huidverbetering of -verjonging met de skin pen of door micro peeling behandelingen bijvoorbeeld. Ook je voeten hebben soms speciale aandacht nodig, bijvoorbeeld met onze ontspannende pedicure in Monster! Voor klanten met pijnlijke voeten bieden wij bovendien speciaal een medische pedicure aan, in samenwerking met een podotherapeut. Eventuele ingegroeide nagels kunnen dan worden behandeld, maar ook overtollig eelt, likdoorns en andere problemen worden verholpen.

 

Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor definitief ontharen door middel van laseren en elektrisch ontharen, fijn voor de zomer! Ook voor een behandeling tegen rode aders, pigmentvlekken en acne kunnen wij je van dienst zijn. In de salon maken we veel gebruik van het merk Babor, wat het effect van de behandelingen versterkt. En wat extra fijn is, is dat sommige behandelingen zelfs worden vergoed door de zorgverzekeraar!

Permanente make-up

Kom jij voor permanente make up in Den haag en Westland langs bij ons?

Dus, ben jij ook even toe aan een heerlijk momentje voor jezelf? Laat je dan verwennen door onze schoonheidsspecialist in Monster, of dat nu voor een schoonheidsbehandeling is of voor permanente make up in Den Haag. Onze salon is geopend van maandag tot en met zaterdag. Maak gemakkelijk online een afspraak of neem telefonisch contact met ons op. 

Bezoek ook onze BABOR webshop!