Medisch pedicure in Monster

Pedicure Monster

Bij Huid- en voetzorg De Tijd zijn er 2 reguliere pedicures en zijn er 2 medisch pedicures aanwezig. Marianne, Kelly, Louise en Gertrud staan graag voor u klaar om uw pijnlijke voeten te verbeteren. Veel mensen hebben last van hun voeten. Zowel mannen als vrouwen, en ook op allerlei leeftijden. We komen allerlei aandoeningen tegen als (Medisch) pedicure, dus u hoeft zich niet te schamen.  Er zijn goede samenwerkingen met een Podotherapeuten indien u in aanmerking komt voor vergoeding door uw verzekering. Als u komt voor uw afspraak stel ik het op prijs dat u thuis de voeten heeft gewassen en ontdaan heeft van eventuele nagellak.

Pedicure ***

Een complete pedicure behandeling: nagels knippen en verzorgen, verwijderen van eelt en likdoorns en ingroeiende nagels en aanbrengen van crème. 

Pedicure ****

Complete pedicure behandeling zoals 3*, aangevuld met een voetscrub en voetmassage.

 

Pedicure *****

Complete pedicure behandeling zoals 3*aangevuld met een voetbad, voetscrub en voetmassage. 

 

 

  • Nagelregulatie tbv ingroeiende nagels (nagelbeugel / acryl)  €25,00

  • Orthese vanaf €25,00

  • Korte pedicure behandeling (15min.)  €25,00

      Alleen bij noodzakelijke tussentijdse medische behandelingen

  • Chakra voetmassage € 62,50 

Ontspannende voetmassage en verlicht blokkade in de chakra’s.

  • met nagels lakken  €15,00

Neem uw slippers mee voor na afloop. (incl. flesje nagellak)

Marianne en Kelly zijn gediplomeerd Medisch Pedicure. Wij hebben samenwerkingscontracten met podotherapeut Westland  Mike Barensen en Penders Voetzorg, RondOm,  Boonacker en Wenders. De klanten met bepaalde vormen van  Reuma kunnen de factuur opsturen naar hun zorgverzekering. Wilt u weten of uw verzekering de behandeling vergoed in verband met Diabetes of Reuma, check dan deze Zorgwijzer.

Wanneer u bij ons komt op verwijzing van de podotherapeut vragen wij een eigen bijdrage om u dezelfde zorg te kunnen bieden die wij gewend zijn om te geven.