Skip to content

Gezichtsbehandelingen

Wilt u ook een stralende huid?

Tijdens al onze gezichtsbehandelingen werken wij met het hoogwaardige merk Babor. Babor staat voor 65 jaar huidverzorging op plantaardige basis. De producten zijn niet op dieren getest, zijn vrij van allergenen, parabenen en minerale oliën. Alleen het beste is goed genoeg voor u. Uw huid is het grootste orgaan van ons lichaam en kan niet vervangen worden. Wees er dus zuinig op! Wij bieden diverse behandelingen, want iedereen is uniek en uw wensen nemen wij serieus.

Dr. Babor skin Therapie

Een intensieve gezichtsbehandeling waarbij er gewerkt wordt op uw huidprobleem. Is uw huid wat droog, vochtarm, of vind u de huid vaal of komen de eerste tekenen van huidveroudering? Dan kunnen we met verschillende behandelmethodes deze problemen intensief aanpakken.

Babor Basic Treatment

Bij de basis gezichtsbehandeling mag u een behandeling verwachten aangepast op uw huidtype. Hierbij wordt uw huid verzorgt, de wenkbrauwen weer netjes in vorm gemaakt en u geniet van een heerlijke massage. Uw huid voelt weer ontspannen en verzorgt.

Micro Needling

Wilt u huidverbetering zonder plastische chirugie? Door de microneedling behandeling ziet u al binnen 1 behandeling resultaat. Door middel van metalen naaldjes wordt hyaluronzuur ingeluisd en de productie van huid eigen collageen weer gestimuleerd. 

Microdermabrasie

Voor een intensieve booster voor uw huid als deze vaal is, verdikt is, pigmentvlekken of littenkens heeft maar ook tegen de eerste rimpels

Babor Men Treatment

Een intensieve gezichtsbehandeling afgestemd op de huid van de man. Ook de huid van de man heeft een goede verzorging nodig. Uw huid is vaak wat valer maar ook gevoeliger als de huid van een vrouw.

Relax behandeling

Een heerlijke ontspannende rug- en nekmassage met een ontspannende en verzorgende gezichtsbehandeling

We werken met

provoet-logo-new-300x134
anbos-logo-new-300x134
Babor-Logo-640px-300x134
D. van der Berg
Lees verder
Een prachtige aanwinst voor Monster.
Ingrid H.
Lees verder
Zo blij, een ” echte” yoga studio in Monster. Heb alle vormen en temperaturen uitgeprobeerd en allemaal zijn ze top! Wil je relaxed, ga voor Hatha. Hou je van uitdaging ga voor Vinyasa of de Hot yoga les zaterdagochtend. Je komt er sowieso relaxter uit. Fijne body en mind lessen.
Astrid K.
Lees verder
Vorige week donderdag heb ik voor het eerst een yoga les bij jullie gevolgd. Ik was positief verrast. Ik was erg ontspannen na de les. En dit was zo’n andere les, dan die ik bij de sportschool had gevolgd. Daarnaast hebben jullie een erg mooie studio. Fijn dat de materialen er al liggen en vriendelijke en professionele mensen die er werken.
Previous
Next

Bezoek ook onze BABOR webshop!