Skip to content

Pedicure Monster

Medische pedicure in Monster

Ben je al een lange tijd op zoek naar een heerlijk verwenmomentje voor jezelf, door bijvoorbeeld een pedicure in Monster te boeken? Het is belangrijk om jouw voeten de juiste aandacht te geven, omdat je deze dagelijks gebruikt. Bij Huid- en voetzorg De Tijd ben je hiervoor aan het juiste adres! Wij helpen onze klanten graag met het aanbieden van een heerlijke pedicure in Monster. Daarnaast kunnen wij jou ook voorzien van een medische pedicure om pijnlijke voeten tegen te gaan en om ingegroeide teennagels te behandelen.

Wij werken nauw samen met een podotherapeut om jou de beste medische behandeling aan te bieden voor je voeten. Ons team bestaat uit vier professionals die graag hoge kwaliteit leveren tegen een eerlijke prijs. Met meer dan 20 jaar ervaring in dit vakgebied zorgen wij dat onze klanten tijdens alle behandelingen de juiste aandacht krijgen. Naast de pedicure in Monster bieden wij nog veel meer behandelingen aan op het gebied van beauty. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk onze website voor meer informatie!

De diensten van Huid- en voetzorg De Tijd

Naast onze kennis op het gebied van een pedicure in Monster, kan je ook bij ons terecht voor andere behandelingen en lichaamsmassages. Denk bijvoorbeeld aan verschillende gezichtsbehandelingen, zoals: huidverjonging en -verbetering door middel van de skin pen en micropeeling. In de salon maken wij veel gebruik van het merk Babor, wat het effect van de behandelingen versterkt.

Ook met behandelingen zoals het definitief ontharen door middel van laseren, rode aders behandelen, pigmentvlekken, ace en fruitzuur behandelingen helpen wij je graag verder. Het voordeel is dat sommige behandelingen zelfs vergoed worden door de verzekering! Ook voor permanente make up in Den Haag ben je bij ons in de salon aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het zetten van permanente eyeliners, lippen en wenkbrauwen.

Pedicure Monster

Kom jij langs voor een pedicure in Monster?

Een ding is zeker, bij Huid- en voetzorg De Tijd word je geholpen door de beste schoonheidsspecialist in Monster. Of het nu gaat om een pedicure in Monster of een andere beautybehandeling, je wordt gegarandeerd in de watten gelegd. Verwen je zelf met een heerlijke gezichtsbehandeling of kom langs voor het laten zetten van permanente make-up. Maak je afspraak gemakkelijk online of neem telefonisch contact met ons op! Zien we jou snel bij ons in de salon?

Bezoek ook onze BABOR webshop!