Skip to content

Ons team

Marianne De Tijd

Marianne

Eigenaresse, Schoonheidspecialiste en medisch pedicure, Huidtherapeute i.o.

Na mijn middelbare school heb ik gelijk de opleiding tot schoonheidsspecialiste en pedicure met veel plezier gevolgd. Hierna heb ik bij verschillende salons gewerkt en op mijn 28e voor mezelf gestart. Mijn jongste zoon was net geboren. Dus werkte ik een paar uurtjes per dag en volgde de Voortgezette Opleiding met 4 specialisaties. Hierna volgde nog een paar cursussen zoals dermatologie, massages, laser- en lichtontharen en volgde de opleiding tot medisch pedicure. Dit al heeft gerealiseerd om zo tot de best opgeleide schoonheidsspecialiste en pedicure tot deze regio te worden. Nu is vanaf juni 2016 mijn droom compleet geworden met de opening van Huid- en voetzorg De Tijd. Ondertussen heb ik een fantastisch team om mij heen die ik hieronder graag aan u voorstel.

BS-Stefanie-1-e1542121661557-350x350

Stefanie

Schoonheidspecialiste / pedicure

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste, visagiste en pedicure. Mijn kracht en passie ligt in de Wellness treatments. Ervoor zorgen dat mijn gasten ontspannen en verzorgd de deur uitstappen met het verlangen naar de volgende afspraak is mijn doel. Ik zie er naar uit je een keer te mogen ontvangen. Ontspannen groet, Stefanie

Kelly-350x350

Kelly

Allround Schoonheidsspecialiste en medisch pedicure

Na 2 jaar stage te hebben gelopen bij Marianne ben ik vanaf 1 juli 2019 aangenomen om ook echt te komen werken. Ik ben hier natuurlijk erg blij mee en hoop hier nog lang te mogen blijven en u als klant te mogen verwelkomen. Ik ben iemand die rust uit straalt, streeft naar perfectie en veel gedult heeft.

BS-Louise-1-e1562012996809-350x350

Louise

Allround schoonheidsspecialiste en pedicure

Na mijn stageperiode ben ik gebleven en heb ik de opleiding voor permanent make-up gevolgd. Ook ben ik aan het studeren voor orthomoleculaire voedingsgeneeskunde. Van het vak, maar ook van mezelf. Van het verlegen meisje gegroeid naar een vakvrouw! Ik verzorg zowel de basisbehandelingen als de huidverbeterende behandelingen.

laserontharen Monster

Cynthia

schoonheidsspecialiste

Terug van weggeweest. Na 4 jaar is Cynthia weer terug en hier zijn we erg blij mee. Met haar acne specialisatie en ervaring bent u in vertrouwde handen. foto volgt

Pedicure Monster

Gertrud

Pedicure

Na jaren werkervaring in de zorg, heeft Gertrud zich laten omscholen voor pedicure. Hier zijn wij natuurlijk heel blij mee. We hopen een hoop van haar levenservaringen te mogen horen. 

Romy De Tijd

Romy

Allround Schoonheidsspecialiste

Contact met mensen maken is voor Romy niet vreemd. Daadkracht, resultaatgericht en zorgen voor de beste huidverzorging is haar kracht. Ook wenkbrauwstyling is haar passie. Maak snel kennis met haar vrolijke energie

We werken met

provoet-logo-new-300x134
anbos-logo-new-300x134
Babor-Logo-640px-300x134
D. van der Berg
Lees verder
Een prachtige aanwinst voor Monster.
Ingrid H.
Lees verder
Jarne
Astrid K.
Lees verder
Vorige week donderdag heb ik voor het eerst een yoga les bij jullie gevolgd. Ik was positief verrast. Ik was erg ontspannen na de les. En dit was zo’n andere les, dan die ik bij de sportschool had gevolgd. Daarnaast hebben jullie een erg mooie studio. Fijn dat de materialen er al liggen en vriendelijke en professionele mensen die er werken.
Previous
Next