Skip to content

Ons team

laser ontharing

Marianne

Eigenaresse, huidtherapeut en medisch pedicure

Na mijn middelbare school heb ik gelijk de opleiding tot schoonheidsspecialiste, voortgezette opleiding en medisch pedicure met veel plezier gevolgd. Hierna heb ik bij verschillende salons gewerkt en op mijn 28e voor mezelf gestart. Mijn specialisaties zijn acne, laserbehandelingen, chemische peelings, LPG endermologie en elektrisch ontharen. Na 4 jaar studie aan De Haagse Hogeschool ben ik nu ook huidtherapeut. Ondertussen heb ik een fantastisch team om mij heen die ik hieronder graag aan u voorstel.

Kelly

Kelly

Medisch pedicure

Na 2 jaar stage ben ik vanaf 2019 in dienst gekomen en heb verder gestudeerd tot medisch pedicure. Ik ben precies, vakkundig en heb veel geduld. Tijdens uw behandeling vind ik een gezellig praatje erg gezellig, en geloof mij, ik kan werken en kletsen tegelijk.

zonnebrandcrèmes

Robin

Allround Schoonheidsspecialiste en pedicure

Voordat ik in dienst kwam bij Huid- en voetzorg De Tijd ben ik werkzaam geweest als docent schoonheidsspecialiste. Nu vind ik geweldig om ook met u als cliënt een daadwerkelijk behandelplan te volgen. Ik ben gek op de laatste nieuwtjes in de branche, hou van afwisseling en ben erg veelzijdig.

BS-Louise-1-e1562012996809-350x350

Louise

Allround schoonheidsspecialiste en pedicure

Na mijn stageperiode ben ik gebleven en heb ik de opleiding voor permanent make-up gevolgd. Ook ben ik aan het studeren voor orthomoleculaire voedingsgeneeskunde. Van het vak, maar ook van mezelf. Van het verlegen meisje gegroeid naar een vakvrouw! Ik verzorg zowel de basisbehandelingen als de huidverbeterende behandelingen.

zonnebrandcrèmes

Linda

Allround schoonheidsspecialiste en pedicure

Vanaf 1 oktober

zonnebrandcrèmes

Fleur

Allround schoonheidsspecialiste en student huidtherapie

Vanaf 1 oktober

zonnebrandcrèmes

Elisa

Allround Schoonheidsspecialiste

We werken met

provoet-logo-new-300x134
anbos-logo-new-300x134
Babor-Logo-640px-300x134
D. van der Berg
Lees verder
Een prachtige aanwinst voor Monster.
Ingrid H.
Lees verder
Jarne
Astrid K.
Lees verder
Vorige week donderdag heb ik voor het eerst een yoga les bij jullie gevolgd. Ik was positief verrast. Ik was erg ontspannen na de les. En dit was zo’n andere les, dan die ik bij de sportschool had gevolgd. Daarnaast hebben jullie een erg mooie studio. Fijn dat de materialen er al liggen en vriendelijke en professionele mensen die er werken.
Previous
Next